Norsk English

Produkter

Del virksomhetskritisk informasjon med andre nøkkelpersoner ved å gi de tilgang til Prisolve. Vi har et bredt spekter av standard- og spesialrapporter tilpasset mange bedrifter. Har du spesielle behov så lager vi skreddersydde rapporter til din virksomhet . Vi har en smidig og sømløs løsning for overføring av data fra økonomiløsningene Tripletex og fra 24SevenOffice. Dersom din virksomhet har en annen løsning så importeres data fra fil.

Standardrapporter

Vi har standardprodukter som gir et overblikk over virksomhetens aktivitet til enhver tid, både dashbord og rapporter. Vi har også drilldown på våre rapporter slik at du kan undersøke helt ned på transaksjonsnivå. Det å importere budsjett- og historiske data gir deg robuste analysemuligheter.

Spesialrapporter

Følg opp økonomien på avdelings-, prosjekt- eller personnivå. Her finnes rapporter som gir prognoser, kontantstrømsanalyser, og aldersdeling på kundefordringer og leverandørgjeld. Flere selskaper kan kobles sammen slik at man har mulighet for å lage konsernregnskaper.

Skreddersøm

For de med behov utover våre standard- eller spesialrapporter ikke gir den innsikten man trenger så kan man lage rapporter selv på web eller vi kan lage de for din virksomhet. Her bestemmer du utseende, gruppering, hva man måler mot og filtrering.